Beteg gyermekéhez sietett
Olcsón megvennéd? Jó áron eladnád? Csinálj jó boltot! www.teszvesz.hu - online aukciók
A Renault csapat versenyzőjét, Giancarlo Fisichellát vasárnap reggel megállították a rendőrök, mivel túllépte a megengedett sebességhatárt.
Az olasz pilóta Róma külvárosi részében haladt autójával, miközben a rend őrei 148 km/h-ás sebességgel bemérték őt. Lakott területen a megengedett legnagyobb sebesség 60 km/h.
Fisichella elismerte, hogy valóban gyorsan hajtott, és tettét azzal magyarázta, hogy minél előbb látni szerette volna beteg gyermekét.
„A barátaimnál voltam látogatóban a feleségemmel, amikor a bébiszitter felhívott, hogy a gyermekemnek magas láza van, és az édesanyját akarja látni. Éppen ezért gyorsan haza akartunk jutni.” – nyilatkozta a történtekről Fisichella.
„Tisztában vagyok a történtekkel, és azzal, hogy a sebességkorlátozás mindenki számára ugyan olyan érvényű.” – tette hozzá a Renault pilótája. „Hajlandó vagyok ezért viselni a következményeket.”
Eredmény: azóta bevonták a jogosítványát, mellesleg Fisico Olaszországban a biztonságos közúti vezetés élharcosa...