• Istencsászár
    Surer megint ossza az észt:) ( bocs hamár volt )

Az egykori Formula-1-es versenyző és jelenlegi TV-kommentátor, Marc Surer úgy véli, hogy Fernando Alonso a Kínai Nagydíj során bebizonyította, hogy nem a szerencsének és véletlennek köszönheti bajnoki címét.

"Azt hiszem Fernando végre megmutatta mindenkinek, hogy megérdemelten szerezte meg a bajnoki címet, és nem csak a pontokra hajtott. Megmutatta, hogy nyerni is tud, ha hagyják. Sanghajban verhetetlen volt. Már a rajtnál meglógott és azt mondta: 'Ma úgysem győzhettek le.'"

"Természetesen a sikerben a Renault is szerepet játszott, ezt el kell ismerni, egy erős motort kapott erre a futamra. Ezt sikerült kihasználnia. Azt hiszem most még jobban örültem mint Brazíliában, és most sikerült mindenkinek megmutatni. Parádés győzelem volt." – tette hozzá Surer, aki úgy véli, hogy Kínában Kimi Räikkönen egyszerűen túl lassú volt.

"Már az elejétől fogva nem volt gyors. Még Montoya is utolérte és el akart menni mellette. De nem történt meg, ami meglepett. Én biztosan magam elé engedtem volna, hogy nyomást gyakorolhasson Fisichellára. Hiába autózta a végén ő a leggyorsabb kört, semmit sem számított már."

:)) kész ez az ember... ezt azér fizetik hogy mondja a hülyeségét..