• Ibron
    ....yo az a csaj ott a Jordannél,ami jövőre ugye már Midland lesz.Hmmm....vajon Midlandként joban repeszt majd,vagy ugyanaz a szar motor lesz bent még akkor is,ha a V8-t raknak be a szar szabályok miatt? Eza kérdés vonatkozik a Minardira is,hisz azt meg a Redbull szépen megvette...mer engem érdekel ám a kiscsapatok sorsa iiiiiss!A Redbull a csomó pénzével nyugodtan fabrikálhatna a Minardiból egy akár a középmezőnybe illő csapatot...a Redbull Racing is olyan,amibe idén Coulthard és Klien volt.Szóval én ezt nem értem,ha jön új tulajdonos,akkor azt a rengeteg zsét ne a saját kéynelmére használja fej,hanem építsen egy szupi csapatot...bizony áááám.Ami meg a jövő évi csapat felállásokat illeti,azon szerintem ne agyaljatok....majd eldől az,mikor lesz a csapat bemutató......bár jó pár helyen előre lehet tudni,hogy kik lesznek,ez tény(pl Ferrari,McLaren=és itt legalább véget ért az ostoba pletyka,miszerint Michael a mercihez menne).Viszont jópár csapat még üres,főleg a kicsiké és itt lehetne agyalni rendesen,de szerintem felesleges.Hmmm...naggyából ennyi.Csak azért írtam le,mert úgy láttam,hogy arról beszéltek,kihova fog ülni jövőre és ezt a kiscsapatos témát meg csak úgy feldobtam.