Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ugyhiszem hogyez részben a gyárak közti harc részben több milló embert a képernyő elé szegező délutáni szórakozás(tatás).. és nemazt akarja nézni hogy a 2mclaren odavissza alázza a mezőnyt és alonso meg szépen bekocsikáztatja magát a célba mer ez szép meg minden, még szerencse hogy a többiek csatáznak egymással mer unalom lenne. Hogyfog az kinézni hogy Alonso megnyeri a vbt azt évvégén megnézzük a statisztkiát és semmi... mindenhol csak mclaren..meg 1 kis rönó
Mindenki a Alonso és Kimi párharcot várja csak amikor Kimi +10 helyet kap és utoléri alonsot udvariasan elengedi..ezérkapja azt a kibaszott sok pénzt? ésmég csodálkoznak hogy unalmas az f1, meg itt az idióta szabályokkal görcsölnek aminek csak 1 a vége, hogy mégnagyobb kül.lesznek.
Ottvan a bar honda lehet Satot utálni mer egy idióta de visszagondolva mindig ő csinált olyankoat amit egy f1es versenyzőtől elvárhatunk. Olyan helyken és ugy előzget ami látványos. Persze az más hogy össze is töri magát( néha ) és társait is (de ez a ő bénasága), de ez Buttonról elmondható? nem, semmi látványosság sincs benne megy..megy előre mint alonso..őróla mondták hogy itt a köv. világbajnok nade hol? Meglehet nézni egy gp2es futamot na az felidézni a régi Forma1et valami eszméletlen mitművelnek ott..
Szóval szépvolt Alonso győzelme évelején mer tényleg ottvolt. Utána jöttek a beképzelt meg énvagyok az isten nyilatkozatok és megnyilvánulások Briatorre és Alonso felől, de ha ők igy gondolják akkor csinálják is azt, mer ugyebár aki nyer az a legjobb( legalábbis régen igyvolt ) hiába 2. vagy 3. azt LEGYŐZÖTTNEK nevezik minden sportágban.. pl: Rossinak is már rég zsebében a vb cim és még mindig nyerni akar és kockáztat és megy előre és ezmiatt én nagyon tisztelem.
Ennyit akartam lehet most engem lehordani, de ez az én meglátásom a dolgkoról...