rolika#22624
komolyan nem értem ezeket a véleményeket...
amikor a bridgestone-nak nem ment, nem hőbörgött senki, csak röhögött mindenki a ferrarin...
most meg besz.rt a michelin, de annyira, hogy el se indulhattak a kocsik??? milyen gumik azok!? és most, hogy jönnek a gyorsabb pályák, mi lesz? meghozták a szabályokat, nem lehet gumit cserélni, akkor nem lehet. (gondolom, nem a proxima centaurin volt kifüggesztve a szabályzat, mint a galaxis utikalauz stopposoknak-ban a föld szanálása :)
szerintem ennek az egész problémának nem lett volna szabad eljutni a nézőkhöz. fújják fel jobban a gumikat, menjenek lassabban a michelin-es csapatok, aztán palikék végigtalálgatták volna az egész futamot, hogy mi a frász lehet. ennyi történt volna.
ha én csapatfőnök lennék, úgy váltanék gumibeszállítót, csak úgy füstölne...
azon is röhögök, hogy építsék át a pályát. hogy ezt ki találta ki... gombhoz varrjunk kabátot, vagy mi? arról nem beszélve, hogy pont amiatt a kanyar miatt érdekes az indianapolisi f1-futam, attól amerikai...
ami megtörtént, a létező legrosszabb megoldás volt. a michelin-nek óriási presztízsveszteség, jobb, ha ezentúl kotont gyártanak . a michelin-t használó csapatoknak dettó: a lőtéri kóbor kutyát nem érdekli, mi a problémájuk egy világversenyen. tessék versenyezni!!!