• G_ArchAngel #22450
    Sziasztok, most fértem nethez...

elmélet 1. - "Az összeesküvés":
    Bernie papa, miután meglátta, hogy a Michelin visszavonulót fúj meglátta a lehetőséget abban, hogy a szíve csücske Ferrari értékes pontokhoz jusson, így mindent megtett a FIA-nál, hogy az olaszoknak kedvező döntést hozzanak, mivel így újra van esély pizzásautót nyerni látni...

elmélet 2. - "Az új jövő"
    A Michelines csapatok próbára tették a FIA-t és Bernie-t, hogy ilyenkor mit tesz, s mivel látták, hogy Bernie papa (megjegyzem helyesen) nem fújt visszavonulót és nem engedett a követelésnek, ezért talán felgyorsítják a GPWC születését, és kilépnek az F1-ből....

elmélet 3. - "Az igazság"
    A Michelin elbaszta, de kiállt a csapatokért és a pilóták biztonságáért - én bevallom, hogy kimentem volna ezekkel a gumikkal is és finoman hozzácsapkodtam volna az autókat a palánknak, így legalább egy autó sem ért volna célba, mert annyi törmeléken a Bridgestone is gallyra ment volna, így az amerikaiak is megkaphatták volna a mit jobban szeretnek a F1-nél - egy kis destruction derby-t...

Az nagyon tetszett, mikor a berádiózták, hogy 100 körnél többet bír a Ferrarik gumija, de mikor a paddockban ráközelítettek, akkor látszott, hogy még 1-2 kör és a pizzásautókból is matrica lesz...

Amúgy nagyon szurkoltam, hogy Rubinho összecsukja a két Ferrarit, mert kíváncsi lettem volna, hogy a Minardisok és Jordanesek tudnak e pezsgőt bontani, vagy angolul nyilatkozni:)))

Mindenesetre soha nem kedveltem az Indianapolisi pályát, így ha törlik, nekem tesznek szívességet...