Lehet nem ugyanazt az évet láttuk. Nyilván nekem sokat dobott az egészen, hogy a lányom is totálisan F1 őrült lett, mint ahogy én is az voltam tiniként, és óriásiakat tudtam neki sztorizni, hogy "bezzeg az én időmben Lauda, Prost, Senna, meg a többiek", miközben ő sorban küldte a mémeket, hogy bosszantson, mert Alonsonak idén se jött össze semmi.
Versenyeken legalább nyomokban volt taktikai harc, igenis voltak egyéni jó és rossz megvillanások, nyilván sokkal többet elbírna a sport, de azért a Prost-Senna időszakban se volt ennél több izgalom egy-egy évben, csak ugye már sok évre emlékszünk egyben, és nyilván nem az uncsi vonatozásokra, pedig ott is volt amikor már az a verseny harmadánál mindenki kört kapott az éllovastól, hogy a Schumacher érát ne is említsem.
Mindegy, szíved joga, hogy szarnak éld meg az 2025ös évet, de én tűkön ülve várom a lányommal együtt a 2026os első rajtot, hogy kiderüljön végre bajnoki esélyes autót kap e az "örök rookie", és hogy tud e élni a lehetőséggel ennyi idősen.
Lányom szerint nem fog, mert most már neki is gyereke lesz, és így hamarabb fog fékezni. :)