• repvez
    valahogy fura nekem amit a Wéber mondott, hogy a költségsapka miatt az összes csapat már nyereséges , de valahogy nekem nem jön össze ez.
    Hogy van az ha nyereséges mindenki akkor a williemsnek nem maradt már pénze , hogy csere alkatrészt gyártsanak? meg miért jo az ha a csapatok nyereségesek, de milyen áron?
    A régebbi szurkolok unalmasnak találják a versenyeket mert az is, meg csak sporolás megy és igy körözgetnek. Megy a vakitás a költségsapkáról, hogy olcsobb legyen minden ,de azért még több helyszin legyen és még szofisztikáltabb bonyolultabb rendszereket vezetnek be, hogy drágábban lehessen elöállitani , mint a régi rendszerben .

A másik ami nem tetszik, az a pálya határok. Ki az a hulye aki igy találta ki a pályahatárok megjelölését, hogy az még pályán belül van, ha a pálya felé eső legszélső része az autonak még a pályán van az akkor jó?
    Én ugy értelmezem a fehér vonalas pályahatárt, hogy azon tul mintha szakadék lenne, akkor a mostani szabály szerint ha egy fél centire belog a gumi akkor az a pályán van, miközbe már rég a szakadékba esne , vagy mondjuk monacoba miért nem ugyan ilyen a pályahatár? ja , mert ,hogy ott a fal?
    Ugy kell a pályahatárt meghatározni, hogy az auto teljes terjedelmében a pályán maradjon.Ezért van a kerékvető, nem autovetünek hivják mint ahogy most használják, és ezért ül fel az auto meg törnek a fenéklemezek,mert nem arra van, hogy megközlesse a kocsi öket, hanem , hogy a külsö kerékkel feltámaszkodjanak rajta ,ezzel segitve öket , hogy a pályán maradjanak ha egy kicsit ismétlem kicsit sok lenne a sebesség, ha tultolja akkor mehet a soderbe és akkor ennyi volt az időmérő és a futam.
    Aztán akkor nincs belöle probléma, hogy most melyik kamera és ki hogy látta, hogy bennt volt e vagy már kint.

Az se egyértelmu, hogy a kerék földhöz érő részének kell a vonalon lenni, vagy még az a rész is ér ami a gumi pereménél nem ér hozzá az uthoz,de rá lóg a vonal felett ?