• repvez
    Tényleg? A mostani idökkel az elso 10be sincsenek és folyamatosan nő a tempo?
    A DRS-t meg aki nem tudja használni vagy másokat veszélyeztet annak hamr kifelé mutatna az utja és nem lenne az mint most, hogy olyan piloták vannak bennt akiknek már nem kéne és foglalják a helyeket az ujak elött vagy olyanok kerülnek ki akik jobbak náluk.

Az autopályás hasonlattal arra akartam rámutatni, ha mindenkit kényszeritenek, hogy közel azonos tempot menjenek akkor abbol vonatozás lesz, de ha mindenki ugy mehet ahogy tud akkor abbol egy élvezetesebb verseny lesz , mert bárhol bármikor meg tudod elözni a másikat anélkül, hogy körökön keresztül ott vagy mögötte ugy hogy tudod , hogy gyorsabb is lehetnél.
    DE mint irtam se a csapat nem engedi , hogy a saját tempod menj, mert a stratigiát kell követni, a gumikopás megint nem engedi,mert akkor megint a stratégiát felrugod, a többi kiállás miatt. megint nem nyomhatod neki mert kifogy az uza a verseny vége elött.

És még lehetne sorolni , hogy mi miért ilyen, ellenben ha csak az alapdolgok lennének szabályozva és azon belül ha egy csapat talál valamit és ronygá veri a mezönyt annak jobban tudok örülni és megérteni , mert tudom, hogy ez a fejlesztés része volt és nem azért mert a szabálykönyv miatt és a fejlesztések miatt az a csapat dominál egész szezonban és a többinek esélye sincs rá akár lemásolni akár ujat fejleszteni ellene.