• HuHam
    #181149
    Ami a végeredményt illeti - és most már a Haas óvás is vissza lett utasitva, vagyis Alonso a harmadik hivatalosan, szegény Hülkenberg meg csak növeli saját rekordját - a legtöbb verseny dobogó nélkül.
    Ott volt a több autót kiütő, megkárositó ütközés sorozat a 2-ik piros után (ami amúgy nem volt váratlan) és a birák megint vitatható döntést hoztak. Mert miért adták vissza a helyezést azoknak, akik újra tudtak indulni, a semmit sem nem eldöntő 1 SC utáni körre ? Mert az utolsó értékelhető sorrend a piros zászló beintésekor volt ? Háh ! Akkor meg semmi értelme nem volt elinditani arra az egy körre . Mert nem volt verseny. Vagy abban 'biztak! hogy valakinek bedöglik valami az alatt :-) Sokkal jobb lett volna a piros zászló alatti sorrend. Vagy ha az nem, akkor a következő (utolsó) alatti. És akkor minden károsodott lejjebb csúszott volna, ami az egyetlen következetes kezelés abban az esetben .
    De keverni a kettőt - balfék valami. Vagy ment a kenés ... Igen, hasonló a 2021 záró verseny végi SC kezeléshez - következetlen. De ilyen idők vannak. Péz ugat, a macska meg nyávog - a smileyk meg nem mosolyognak :-(