• b-type
    #181052
    El kell dönteni hogy mit akarsz látni, amennyiben nincs összehozva anyagi lehetőségeikben a mezőny akkor mindig dominancia lesz, esetleg 1-2 gyártó versenyez, 20 évenként előfordulhat egy olyan év amikor 3 gyártó.
    Mindenki más tönkremegy, vagy 'B' csapatként fog szerepelni egy nagy csapat oldalán. Ez körvonalazódott a változtatásig.
    Nem véletlen hogy most teremtődött érdeklődés az F1 iránt, amikor az ködlik hogy kezelhető költségekkel el lehet indítani és lehet üzemeltetni egy csapatot.
    Az nem csábító lehetőség hogy mint a Honda, belelapátol 1milliárd dollárt azért hogy rajtuk röhögjön az F1 néző (gyártó szemszögéből esetleges vásárló) a mezőny végén.
    Innováció is addig jó amíg a z adott véleményalkotó csapatát, nézetét erősíti. Pl a Mercedes DAS rendszere, adott esetben az a nézőnek az már csalás meg egyébként is..lehet vitázni hogy miért kell/nem kell rögtön betiltani.
    lófaxt, lehet írni össze-vissza dolgokat mert ártalmatlan hiszen fogalma sincs az átlagembernek a nagy képről, ez oké...de vannak akiknek van és jól csinálják, nyilván nem egyből, és nem hibátlanul hiszen meg kell küzdeni azzal is hogy a csapatok a versenyhelyzetből adódóan érdekeltek a kiskapuk keresésében. Még az is lehet hogy a média ezt úgy tálalja hogy a gonosz F1 és az okos csapat,...de az hogy mit szop be az ember az a saját felelőssége.

    Utoljára szerkesztette: b-type, 2023.03.18. 08:30:37