• b-type
    #181030
    Na ezért kellene meghallgatni az egész adást. Nem panaszkodott....a tények nem egyenlőek azzal hogy kattintást még mindig Hamilton-l lehet elérni, pedig már nem világbajnok sőt messze van attól hogy unalomba fullassza a versenyeket...
    Továbbra is a csapategységről beszél, és továbbra is dicséri a csapatát, viszont a nem megfelelő döntésekért felelősséget kell vállalni. Nem rejtegette a véleményét hogy nem szerette a tavalyi autót, és ellenezte is a koncepció továbbvitelét. A mérnökök hittek a lehetőségben és most nagyon úgy néz ki hogy tévedtek.
    ...
    és hogy mennyire nem egyedi, csak lófax kattintást lehet vele elérni,...pedig kétszeres világbajnok, Verstappen szavai pont nemrégen jött szembe:
    "A címvédő dühösen, káromkodással vette tudomásul csapata számolási hibáját, és utólag sem bánja kifakadását. „Kedvelem a kritikus hozzáállást. Amikor én elcseszem, a csapat is jelzi, hogy hibáztam, és szerintem ennek fordítva is így kell működnie – mondta a helyszínen lévő újságíróknak. – Így tereljük egymást a megfelelő irányba, mert tökéletesek akarunk lenni, nem pusztán jók. Tökéletesek akarunk lenni."A tévedés egy szoros bajnoki küzdelemben súlyos következményekkel járt volna, de így, hogy a második vb-címe küszöbén áll, nem vesztett nagyon sokat. Megkérdezték tőle, megmondta-e a véleményét a csapatnak a baki után, amire tömör választ adott."