• F1rajongo
    "Akkor is mondhatja, ha nem érdekli, vagy nem fél következményétől." -Én is erről beszéltem, ill. hasonlóról, csak más szavakkal írtam.

A főnökös dologról: úgy gondolom, mindent meg lehet beszélni egy főnök/beosztott viszonyban. Nekem elsősorban a modorral, a hangsúllyal, itt én vagyok az Atya Úr Isten, én parancsolok, minden úgy legyen, ahogyan én akarom. típusú hozzá állással van a gondom."Rendben? Érthető voltam?" Beszólás biztos, hogy minden főnökből kicsapná a biztosítékot. Kivéve, hogy ha a főnöknek ezt is le kell nyelnie, mert tényleg ő a király a csapatban, valójában ő a főnök fölött van, mindenki felett. És ez itt ezzel a baj. Max fejébe szállt a dicsőség, nyilván már így is nevelték a szülei. Ezért akármilyen rossz is vele együtt dolgozni, mert bizonyára rossz, de még is meg kell tűrni, mert annyira ügyes a pályán. Még ha gonosz is a versenyeken, de még is ügyes. Ő hozza a pontokat, ő hozza a pénzt.

De nem csak az ego a gond. Hanem ahogyan Lac coo írta, az önzőség is. A csapat érdeket háttérbe tette a saját egójával szemben. Vagy bosszúnak használta fel, ha igazak a pletykák. Sőőt, a csapattársát is megsértette, miközben ő annyi mindent tett Max érdekében a múltban. Ha igazak a pletykák, akkor pont ez is volt a célja, Pérezt megbántani, vissza vágni, bosszút végre hajtani. Annak ellenére, hogy Pérez lehet, hogy egyszer rosszat tett Maxnek (bár nem neki akart), viszont sokkal többször segített neki.