• F1rajongo
    Szerintem sem volt ilyen a többi bajnok/sokszoros bajnok. De egy egészséges egó természetesen szükséges. Csak nem ekkora mértékben, mint amekkora mértékkel ez az ember rendelkezik. Nem gondolnám, hogy bármelyik bajnok, de akár munkavállaló beszólhatna ilyet a főnökének:
    „nyáron mondtam, hogy soha többé ne kérjetek tőlem ilyet! Rendben? Érthető voltam?”
    Ilyet csak olyan mond, aki ha bármit is tesz, nem lesz következménye. Csak olyan mond, aki teljesen el van szállva magától, akinek semmi sincs megtiltva. Úgy gondolom, olyan bajnok, akit mások tisztelnének, felnéznének rá, nem tehet. De ha még is megtesz, annak az lesz a következménye, hogy minden kicsit is jó erkölcsű rajongója el fog távolodik tőle, ami rosszat tesz a saját imidzsének, de a márkának is, amit képvisel. Jelen esetben a RedBullnak. Ami anyagi kárt jelent a cégnek. De olyat sem tesz egy igazi bajnok, hogy másik verseny társának neki megy, majdnem felpofozza. Még ha igaza is lenne. De még csak nem is volt. (Oconra gondolok). A sorozatos agressziós viselkedéseiről meg már nem is beszélve. Az én erkölcsi értékeimben minden esetben nem férnek ezek bele. Bizonyára volt ilyen versenyző a múltban, mint Verstappen, nem gondolnám, hogy ő az egyetlen lenne. Állítólag az apja is ilyen volt. Volt kitől tanulnia. De hogy nem jellemző egy igazi sportolóra bajnokra/sokszoros bajnokra a viselkedései, az biztos.
    Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2022.11.15. 14:52:34