Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hihetetlen, hogy megint mit csináltak a végén, Norris miatt.
Egy sérülésmentes guritható auto miatt ami nem a verseny iven vagy a bukotér felöl volt 4-5 körön keresztül SC-t okoz. hihetetlen. és mi lett a vége áttolták a kocsit a palánk tuloldalára ahol meg a pálya van szintén tehát oda is ugyan ugy becsuszhat bárki.
Azt nem értem, hogy a pilota vigan kiszálhat és mokol a kormánnyal meg komotosan lesétál, mikozben a biztonságiak meg nem mehetnek oda hogy eltolják a kocsit. Még VC se kellett volna, ha egy 10 m-t hátratolják a bekötöutra már jo helyen van vagy legalább is anynira, hogy ne kelljen korlátozni a versenyt a további muveletekhez.
Az meg megint nem értem, hogy mi tartott ilyen sokáig, hogy elengedjék a lekörözötteket. ráadásul nem is mindet és hogy utána senki nem kapott buntetést , hogy cunoida, meg lassan ment a célegyenesben , hogy visszaadja a helyeket ezzel veszélyhelyzetet elöidésve, mert akár egy elözésnél bárki ráfuthatott volna a lassan halado autojába.
Ezek a helyek vissazadása dolog is fura, egyrészt ha megelözik perezt mert gyorsabb Max akkor minek adja vissza hisz gyorsabb volt ezért kérték ,hogy engedje el. a másik oldalrol viszont a mostani helyzetben Maxot sem értem, hogy az a 1-2 pont neki már nem számit, megnyert mindent amit lehet Pereznek viszont még fontosak a pontok a bajnokság miatt és ez a csapat szempontbol sem mindegy.
Én inkább azon csodálkoztam, hogy Hamiltonnal nem cseréltek helyet , hogy meglegyen neki a szériája