• repvez
    #180793
    azért ez is milyen már, hogy megbuntették alonsot a verseny után mikor a fél verseny ott lett volna nekik arra, hogy azt mondják, hogy jöjjön ki mert sérült a kocsi, és egy visszapillanto tukör letöréséért meg 30mp-es buntetést kapott kb az utolso 4korrel a vége elött.

    Bezeg perezt nem buntették, mikor pár körön belül lifegő oldal lappal versenyzett vagy magnussent pár versenynel ezelött .
    De ide sorolhatnánk még sok olyan esetet amikor a visszapillanto tukör letört vagy épp kézzel fogta a pilota verseny alatt akkor nem lett belöle buntetés és ha volt is nem ilyen sülyos.

    Russel meg kapott 5mp-et azért mert Sainzot kitette a versenyből.
    Ezeket a butetélsi tételeket ujra kéne gondolniuk, hogy azért az arényosság elve érvényesüljön, és olyan dolgokért amiért a pilota nem felelös ne a pilota versenyét tegyék vele tönkre.
    Miért van csapat VB és pilota VB ha csak a pilota pontjaihoz nyulnak hozzá. Miért nem lehet ilyen esetekbe a csapat pontokbol elvenni ugy ,h ogy a pilota pontjai megmaradjanak ? vagy egyéb a verseny akkori alakulását nem befolyásolo buntetést .