• Mentolospogacsa
    #180194
    Éleződik ez a Mercis téma is egyre jobban, ami feljött itt pár napja.

    "(...) A riválisok szerint ez csak ez kizárólag a Mercedes problémáit oldja meg, a stuttgarti csapat pedig már pénteken ki is próbálta a két merevítős megoldást, mindezt úgy, hogy csütörtökön jelent meg az ezt engedélyező irat. Ez a helyzet lepte meg a Red Bullt és a Ferrarit is, Binotto maga pedig úgy nyilatkozott, hogy a Ferrari nem lett volna képes ennyire gyorsan elkészíteni az új alkatrészt. Szafnauer és Horner ugyanerre az álláspontra helyezkedett.
    És itt jön a harmadik és talán legerősebb “menet”, ami most jelent meg a sajtóban: az FIA-nál nem olyan régen került kinevezésre Shaila-Ann Rao, aki korábban a Mercedes jogi tanácsadójaként dolgozott.
    A paddock-beli pletykák szerint a Peter Bayer helyét átvevő Rao előre tájékoztatta a Mercedest az érkező direktíváról, ezzel lehetővé téve számukra, hogy már Kanadában kipróbálják az új alkatrészt.
    További olaj a tűzre, hogy a Mattia Binotto már hetekkel ezelőtt aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy egy korábbi Mercedes alkalmazott került kinevezésre az FIA-nál.(...)"
    Ground Effect