• b-type
    Nem azt mondom hogy nem tudsz olvasni, a logikus gondolkodás hiányát vetem fel.
    Két ember nagy titkokról beszélhet, de semmiképpen sem a médiának,...és ha egy ilyen információ ki is szivárogna arra nem vágygondolkodásban élő néző kapná fel a fejét, hanem világi jó, nagy pénzért etetett jogászok csoportja, elégre gyártókról van szó, brutális hatalommal bíró konszernekről. ..... kb. fejek hullottak volna, bajnokságok eredményei lettek volna semmissé..mert. Mert(!!) senki sem lapátol bele egy versenyszellemen alapuló bizniszbe, egy királykategóriás kirakatbajnokságba 500-800milliót, vagy akár egy milliárd dollárt, úgy hogy az induló jogtalan egyenlőtlenségről tudomása van.
    Sok hülyeséget lehet olvasni, mert sok hülyeséget mondanak és írnak is. De ha az ember nem egy birka, akkor rendelkezik az elemző és logikus gondolkodás lehetőségével, ez megóvja attól hogy kolomppal lehessen irányítani.
    Az hogy már qva korán tudott volt hogy V6 fogja váltani a V8-t az nem újság, főleg hogy eleve eltoltál a motorformula váltást, a részletek jöttek jóval később, az igen fontos részletek, és legutoljára a hibrid részletei.
    A Mercedes erejét pedig alapvetően az jelentette hogy a demóképeivel ellentétben szétszedte az MGU-H és a turbó egységét, míg mások nem. Ez a húzás hozta lépéselőnybe, és a zsetonrendszer (amit a csapatok tök szabályosan megszavaztak) az nem engedte hogy mindenki egyszerre léjen, és mire léptek, mire tudtak lépni addigra a Mercedes már az előkamrás gyújtását vásárolta a zsetonjaiból, leejtette a high rake autóját low rake-re és úgy általában élt a lépéselőnnyel amibe került.
    Egyébként egy nagyon hasonló zseton rendszerrel szívatták meg őket végül 2020-ra, ....de azt már szabályos szavazás nélkül.

Az hogy miért léptem le a PH-ról, az ha jól rémlik egy Alonso rajongó moderátor 12órás ok nélküli tiltása miatt volt, de ahogy olvastam itt valakitől ...meg úgy ahogy gondolom is, nincs már helyem az olyan és ahhoz hasonló mérgező közösségekben. Az ember szabadon választja mit tesz, és én szabadon választottam ennyi. Nem gondolkodtam még jobb szón erre, de az én fejemben így jelenik meg, mérgező. El van baxva,
    Jogilag engedve van a szabad gondolkodás, de a nyájszellem kiírtja azt.
    Remélem kielégítő volt a válasz.