• b-type
    Attól még hogy ezt többször elmondod sem lesz igazad, a normálisabb arcok azok simán elintézik elfogadásból ha valaki nem szimpatikus. Az ismerőseim közt, a legtöbb Ferrari drukker, és órákat tudunk F1-ről beszélgetni anélkül hogy bármit egymásra szeretnénk erőltetni, legyen az szimpátia vagy ellenszenv (ez utóbbit csak mint versus írom mivel nincs ellenszenv).
    Tény hogy az FB ismerősök közt nem is egy szintén a fröcsögő táborba tartozik, ezek egy része sajnálatos csalódás, másik része, mármint akivel tényleges személyes kapcsolatom volt, az meg már akkor is kezdődő hülye volt, csak példaként ifjú rendőrként azon hőbörgött a nyáron tóra tartva hogy mennyi mindenkit megbüntethetne gumi profilmélység miatt.
    Az ziher hogy itthon már nem lehet fórumozni F1 témában, annyira mérgező a légkör, jelenleg ez az utolsó topik ahol írok :))) ..és ittsem értem hogy minek mivel óriási a tájékozatlanság, de mellé óriási az öntelt gyűlölködési vágy. ...régi punk fazon vagyok, de nekem nem okozott problémát pl. MotoGp versenyekre járni Biaggi drukkerként Capirossi drukkerekkel, és a fiamra sem okozott problémát Rossi-s pólót adni,...sosem éreztem úgy hogy nekem egy versenyző ellen, vagy annak drukkerei ellen áskálódnom-utálkoznom kellene.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.05.24. 06:42:39