• b-type
    Az FIA egy felügyelő szervezet. Nincs kizárólagos joga a versenypályákhoz, pl. egy versenypályán rendezhetnek FIA felügyelte versenyt és nem FIA felügyelte versenyt is.
    A pályák, és a csapatok szerződéssel az F1-hez vannak kötve (nem a névhez, hanem az aláírásjoggal rendelkező tulajdonoshoz.
    A Liberty ha(!!) szakít az FIA-val az az FIA-nak óriási arcvesztés lenne, és nem is történne különösebben semmi, lenne egy másik felügyelő szervezet azt kész.
    Nem gondolnám hogy érdemes lenne a Liberty-t sarazni, qva sokat köszönhet az F1 néző a Liberty-nek, de a csapatok is...pl.: a Liberty jelenleg is azért mutat veszteséges mérleget mert kifizette a csapatokat a covid ellenére, a tervezett bevétel fele (se) jött be, de a Liberty a tervezett bevétel háromnegyedét utalta a csapatoknak.
    Lovagolnak a testékszereken, de az hogy Sainz esete után Ocon-nak miért kellett betonfalba csapódni az mellékes. ..hozzátéve hogy én egy időben be voltam szögelve itt-ott, és nem igazán tudom elképzelni hogy milyen biztonsági kockázata van, szakadt ki a mellemből karika strandröplabda közben (beakadt a hálóba), pár hónap múlva újra bökettem azt kész. exmentősként sem igazán tudom hova tenni, nyilván egy extrém ékszer tud okozni problémát, de azzal eleve nem lehet versenytempóban vezetni... hülyeség az egész, sztem.