Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ezzel mind tisztában vagyok ...
A nem fejlesztett rendesen így értelmezendő: ha mondjuk a Silverstone-i csomagjuk már év elején jön , akkor sokkal beljebb lennének...Ezek nem óriási változtatások , de láthatóan megértették h miért volt izgágább a hátulja az autónak az év elején a vártnál...
egy szóval se mondtam azt h high rakes autó kellene a mercinek...szerintem ha lett volna lehetőségük hiugh rake-re váltani , akkor is baromság lett volna ,, mert lassabbak lennének mint most...
A Pirelli csinált új gumit végül idénre ... Lassultak az autók és évközben mégis megint új gumi jött biztonsági okokból...Mi lett volna ha nem lassítják be az autókat ? Nekem úgy tűnik h nagyon is szükség volt az autók belassítására...Akkor is ha ezzel Safnauer nem járt jól... Meg a Merci se...
Jövőre úgyis újra Merci dominancia lesz vélhetőleg már csak a low rake-es autók miatti tapasztalat miatt ( jövőre ugye valószínűleg mindenki olyat tervez )
De így se az autón megy el (ha elmegy egyáltalán)a Mercinek hanem nem jön a + a pilótáktól és a csapattól
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2021.11.11. 17:37:17