• b-type
    #176975
    Szerintem itt egyedül te nem érted mi történik.
    1: Bottas-t kihozták mert miért ne, ingyen volt. Felrakták neki a pirosat és felkészültek. Rá akkor lett volna szükség, ha Perez-t megint beáldozzák hogy elvigye a leggyorsabb kört....ugye ez történt Silverstone-ban, amikor Perez pontszerző helyét beáldozta a Red Bull hogy elvigye a leggyorsabb kört. Mivel pontzónán kívül került így nem kapott pontot érte, de Hamilton sem kapta meg.Bottas azért kellett hogy erre ne gondoljon a Red Bull megint, ahogy írtam ingyen volt. De alapvetően egyértelmű hogy ha lehet Hamilton vigye el.
    Hamilton-t kihívták hogy az utolsó körben rámenjen a leggyorsabb körre....és azért hívták a végén, hogy a Red Bull ne reagálhasson rá, ha van egy +kör, akkor kihívják Verstappen-t is, hiszen Hamilton kiállásával neki is ott az ablak és ingyen próbálkozhatnak.
    ...egyébként ugyan ezt megcsinálták az első Red Bull Ring-s futamon (Styria). Sőt az év elején Bottas Bahrain-ben ugyanez, amikor Verstappen-től kellett elvinni a pontot, Hamilton nem jöhetett mert ott volt mögötte Verstappen a frisebb gumikon, és Bottas ingyen elvitte.
    ennyi.
    2: Bottas-nak meg azért szóltak, mert Vettel megpördülésénél Bottas nagyon belassult. Ez két dolgot eredményezett, rászóltak Verstappen-re hogy nyomja ahogy a csövön kifér, hogy az ajándékba kapott időkülönbséget tudják tartani, így nem kell spórolni, amíg az időkülönbség Bottas-l szemben megvan bármikor jöhetnek ingyen cserére.
    Ezét szóltak Bottas-ra hogy ne foglalkozzon a gumikopással, nyomja neki hogy visszakerüljön Verstappen ablakába.
    Ez végül nem sikerült, és a Mercedes kirántotta Hamilton-t egy korai elévágásra...ez utólag hiba volt, de nem tudtak mást csinálni ha elévágásban gondolkodnak.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.09.06. 04:04:39