• repvez
    szeretem az ikyen nyikatkozatokat
    Mikor a versenyzo és a box mást mond vagy a riporter máshogy forditja.
    vagy ha utolag magyarázzák a bizonyitványt.

Azt hittem, a leggyorsabb körre megyek, de aztán Lewis mögött is nagy volt a tér, ezért ő is kiállt. Nyomtam az első körben, az első két szektorban teljes gőzzel nyomtam. Aztán megkértek, hogy lassítsak a kör végén.”
    Csak játszadoztam, visszavettem a végén

Ha nem lenne csapatrádiozás és nem beszélnék meg az osszes létező variáciot, meg verseny közben a helyzetet még el is hinném, hogy nem azért küldték ki, hogy meglegyen a leggyorsabb kör.

„Fogalmam sem volt erről. De nem is számít. Ha Valtteri szerezte volna meg, az is rendben lett volna. Végső soron szükségünk volt a leggyorsabb körre, annyi pontra, amennyit csak szerezhetünk csapatként. Szóval ha Valtteri szerzi meg, nem jelentett volna nagy különbséget. De mint mondtam, még csak nem is tudtam arról, hogy Valteri megállt. Az én kiállásom az én döntésem volt, mert kellet a pluszpont, és meg is lett, szóval minden rendben”

Annyira nem tudott rola és annyira nem számitott hogy kié a pont, hogy belesirt a rádioba, hogy kell neki a plussz pont.

Majd ezek után jott a bottas utasitás, hogy mégse ové lesz a leggyorsabb kör és az utolso korbe kihozták Hamit. ami egyáltalán nem szokványos, mert a legtöbb esetben akkor hozzák amikor bottast, hogy legyen egy bemelegito kör egy gyors kör meg ha nem jön be akkor még egyszer , vagy csak egy szipla levezetés, de nem egy körön belül, a kivetető körön.

meg :
    ő is kereket cserélt, elhangzott egy rádióüzenet, hogy ne foglalkozzon nagyon a gumikopással, csak az számít, hogy visszazárkózzon Verstappenékre. Ez egyébként nem sikerült neki.

Egy kiálláson voltunk, és elég sokat kellett spórolnom a gumikkal. Nem voltam olyan gyors
    Ez valahogy ellentmond nekem .

ugyhogy szép kamuzás ,de köszönöm nem veszem be.

Utoljára szerkesztette: repvez, 2021.09.05. 20:44:33