Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"De te és B-type ezen vitatkoztok miközben a vita arról van lényegében hogy a +10 sec lófasz nem az hogy Lújó a hibás vagy nem :D minima a egy stopandgo lett volna.. valsszeg onnan is felért volna."
Én általában azon véleményekkel vitázom akik szerint belecsúszott Verstappen-be, mert erről szó sem volt. Magával az esettel legalább egy napig nem is foglalkoztam, mivel az alap véleményem az az volt hogy ez benne volt...és Verstappen stílusában volt benne, mert Hamilton az eddigi futamokon amikor Verstappen agresszor volt mindig elvette...már régen ütköztek volna ha nem így áll hozzá.
..és én totál úgy gondolom, hogy bárhol megtörtént volna az hogy összeütköznek..egyszerűen azért amit leírtam..ha állandóan arra mész hogy all-in akkor a másik egyszer biztos megfogja adni, mert ő is játszik...most pedig azon megy a vita hogy milyen lapokra adta meg. Persze ezek nem a legjobb lapok, de akkor sem lehet úgy játszani hogy állandóan kiemelnek a partiból.
Maga a büntetés ebből a szempontból tök mindegy, mert most Verstappen külső ívről hozta a stílusát...tudta hogy Hamilton ott van, és semmit nem tett azért hogy elkerülje az ütközést, most is arra játszott hogy majd Hamilton elveszi. ...de most külső ívről gondolta ezt, Hamilton pedig azt mondta hogy most nem veszem el.
Büntethető..mert ő sem tett eleget az ütközés elkerülésére. De ahogy egyébként mind Wéber, mind Kiss, mind Michelisz, és talán még Nagy Dani is egyetértett, hogy hazai futamon nem veszed el.
Verstappen pedig remélhetőleg átértékeli magában hogy mennyire viszi közelebb a bajnoksághoz ez a stílus, mert Imola-ban segített neki, Barcelona-ban adott szituban segített neki, de végső soron vesztett. Portugáliában is csak abban a szituban segített, de a futam megint nem az övé lett. most pedig 1autó minusz, és bukta a pontelőnyének nagy részét.
Azt ha nem gondolja át akkor sincs semmi, szinte biztos hogy lesz még találkozásuk ahol ezt rögtön meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.07.20. 11:30:33