• Magnum PI
    A sprint szerintem is lehetne kicsit rövidebb de pontrendszer összefügg azzal hogy számít a sprint eredmény vasárnap. Ha nem számítana a sprint eredmény kellene valami motiváció a csapatoknak, hogy nyomják és vállalják a kockázatot. Erre lenne megoldás ha mindenki kapna pontot de a mostani pontrendszerben nem működik. Túl kicsik a számok, nem jól osztható. Ha meg sok pontot adnak a sprintre fontosabb lesz az mint a nagy futam. Szóval marad, az hogy a pozíció számít és így mindenki motivált.

Talán még az elmenne, hogy az első 5 kapjon pontot de annál több már nagyon megborítaná a dolgokat. Bár jó kérdés mi lenne ha ugyanúgy pontoznák a két futamot és csapatoknak kell dönteni melyikre optimalizálják a beállításokat.

Viszont a fordított rajrácsot ellenzem. Egyáltalán nem tűnik fair megoldásnak. A WTCR-t én nem is tudom komolyan venni. Fordított rajrács meg ugye az extra súly ami már vicc kategória nekem. Olyan ez mintha egy futóversenyen ólom mellényben kellene futni Usain Boltnak. Meg most milyen győzelem az, hogy csak azért tudtad megverni a jobbat mert az büntiből extra súlyt cipelt.
    Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2021.07.20. 10:26:16