• AnuluWork #173211
    Massa menedzsere Todt volt. Leclercé is. Valahogy mégis mindig a másik volt szopóágon. 2007ben csak azért nem nyírták jobban a médiában Kimit, mert nem hitték, hogy megnyeri a VBt, aztán megnyerte. 2008ban már minden mocskos játék ment, de mégis, a hülye Ferrarinak (töltőcső, hibák a boxban) több köze volt Hamilton VB címéhez, mint Glocknak. Ugyanez 2017-2018. Vettel hibázott, de amit a boxban a Ferka csinált, az katasztrofális volt.
    Aztán jött Leclerc, és egy szar autóban jó PRal menővé varázsolták Vettel ellenében úgy, hogy a szezon elején Vettel elképesztően kiégett Kanada után. Aztán amikor elvileg a motorerővel trükköztek, ha trükköztek, akkor valahogy Leclerc felfutott. Ebből lett - Leclerc monacoi és bakui hibája ellenére - Vettel a béna.
    Látva mi történt Kimi és Felipe kapcsolatában (pl. amikor Massa megsérült itthon, Todtéktól ment a kamu, hogy Kimi meg se látogatta a kórházban, bezzegascumacher! Pedig Kimi is volt bent, csak nem médianyilvánosság keretében, mint Michael.
    Igenis, Todtnak köze volt ahhoz, hogy a csapaton belül amióta Schumacher elment, mindig feszült helyzet legyen.
    De jövőre Sainz menedzsere (unokatesója) személyében kapnak egy másik médiagyilkost, aki mögött ott fog állni plusszban Carlos Sainz is, JR apja, ugyanúgy, mint Verstappen mögött a sajátja. És id. Sainznál Gibb kevés apuka van a F1ben. Arról fog jövőre szólni a Ferrari, hogy mosolyogva fogják egymás gyilkolni a felek a színfalak mögött, miközben vagy jó lesz az autó és ezt elnyomja, vagy nem, és akkor mindent megkapunk ami csúnya. Igaza van Buttonnak, ezt Sainzzal elqurta a Ferka.