• b-type
    #173209
    Ez egy szép mese, ami egyrészt érthető mivel már régóta ez a séma,mert a tények száraz közlésénél egyértelműen annak lesz a nagyobb látogatottsága aki hamarabb meg tudja szerezni azt.
    Szal az egész F1-re van húzva egy médiaháló, benne karakterekkel, ez ilyen az olyan...ez már szabadon gyúrható, alakítható.
    Amit nem lehet megmásítani, az a pályán való történés, és a versenyzővel való történés. Rengeteg dologgal foglalkoznak szakértők magában az F1-ben is, ki hogy és mit nyilatkozzon, és egyáltalán kinek. Viszont a média olyan mint a reklámok és azok szakemberei... magát a terméket nem tudják megváltoztatni, de az eladását igen. ..és végső soron még az is csak egy alkatrész, a lényeg a reklámipar fentmaradása, és azon belül is az az adott reklámtársaság (híroldal).
    Vettel sokat hibázott. Az hogy voltak nehézségei...hát igen, ez ilyen. Grosjean-nak is vannak, Vandoorne-nak is voltak, sőt Vettel mellett Bourdais-nak is volt, Webber-nek is volt. Nyilván minimum egy éve Vettel-nek is vannak, és ez ki tud hatni a pályán nyújtott teljesítményre, ahogy khatott Bourdais, Webber és a többiek teljesítményére is. Nem könnyű.
    Az hogy valójában azért nem nyújtott stabil és jó teljesítményt, négyszeres világbajnoktól elvárható teljesítményt mert tudta hogy nem szabályos a Ferrari motorja?..Ebben az esetben miért hagyta? ..inkább vergődik hónapokon keresztűl és rombolja a saját(!) karrierjét? Én is korrekt arcnak gondolom Vettel-t, bár a Red Bull-nál is bőven voltak a szabályosságot megkérdőjelező cuccok. De szal ha valami nem kerek akkor meg kell mondnai hogy srácok ez nekem nem fér be, vagy változtatunk vagy szerződést bontunk számomra egyébként kedvező feltételekkel, mert még így is necces hogy ezt nem fogom kitálalni az FIA felé.
    A Todt része,...ááá, A pályán nyújtott teljesítményt nem lehet így befolyásolni, amennyiben viszont szintent lép a teória, és ezt azért az író sem vállalta fel csak elhintette, szal az olyan mérvű mocskosságot feltételez, ami valószínűtlen mivel egyik oka lenne annak ami miatt maga a csapat nem lett sikeres, másfelől Vettel négyszeres világbajnok nem egy újonc, az esze és a neve is túl nagy ehhez.
    Ettől függetlenül azza sincs baj ha valaki elfogadja. ...egy rejtett számról érkező telefonhívást.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.05.21. 08:10:23