• b-type
    #173200
    Nem havernak kell. Meg egyébként elég sok melója benne van, és lerakja a teljesítményt is, nyugodtan lehet felőlem arca rá.
    Egyik részben tetszett mikor képbe jött a főnöke, nagyon szabadnak tűnik amit csinál, laza meg minden, de elvárják tőle a jó szereplést, még egy ilyen laza összejövetelen is mint a Leclerc, Norris verseny, még ott is érződik hogy neki referenciát kell mutatnia.

    Ehhez egy gondolat lenne, nem neked csak így elrévedve...nekem ez a szurkolósdi sokszor úgy jön le mint amikor az unatkozó háztartásbeli edzett testű kalandozókat posztól mert hogy az igazi férfi bezzeg...és most nem kihegyezve a nőkre.
    Szal Kimi nem haver, Hamilton sem haver, és Rossi sem mekkora jó fej haver..lenne. Nem, nem lenne. Mert az kevés hogy paskoljuk a vállát hogy hű de bírlak,..bírják elegen.
    Azért írtam le, mert ez a srác kivívta a teljesítményével, hogy igen, rá tud csörögni ezekre az F1-s vagy egyébb jelenleg szimező, de más területen híres arcokra (jelenleg legalábbis).
    Nem csak az öncélúság és a másik taposása van mint amit látsz bármerre nézel a netes fórumon, közösségi oldalakon. Ahogy Ixem' is írta, és ez a srác még fejlődni fog, akár előadóként, akár versenyzőként. Kétségtelen gyors szimes, láttam más platformon is.
    Szal én simán tolerálom azt ami esetleg nem tetszik...ő ilyen azt kész. Az életben amúgy is ezt tesszük, csak a neten nem megy. :))
    ..