• gpFan
    És megy tovább a szokásos. elkeseredett argumens előrángatás. Mondtam már hogy Hamilton is megérdemelt büntit néhányszor, és adtam példát is mikor kapott. De megint jönnek a sorolások, mit kellett volna akkor és akkor. Semmi köze ahhoz ami itt volt. A bírák a konkrét esetet kell hogy nézzék, nem pedig mi volt vagy nem büntetve korábban. Szánalmas vagy . Az sem számít hogy Hamilton azt mondta, hogy maga is azt tette volna. Legalább őszinte volt. De nem ő szegett szabályt ezen a versenyen.
    Meg továbbra is a 'mindenkinek' megy - pedig voltak itt néhányan akik helyeselték az ítéletet. De nyilván elegük lett ebből a meddő gagya vitából, vagyis, ez már nem is vita. ez egy sükethez való beszélés. Élvezd magadat és a hősödet ebben a dögunalmas sportban, mert szerintem lesz ez még rosszabb is Vettellel. Látom én miért kedveled. Őt sem érdeklik a releváns tények, téged sem. Massa Kubica eset - huahahaha . Talán a szabálykönyvet kellene elolvasni. Szerezzél magadnak kutyát vagy cselédet. és azt sértegessed, engem nem bírsz, megsérteni, mert ahhoz az kellene hogy valós valamit állítsál rólam. Jogom van a saját véleményemre. És mindig is lesz, mielőtt beugrok valami fórumba. Azok, akik csak mást tudnak idézni, linkeket bedobni - van nekik vélaményük ? Nincs, mert nem képesek rá, és ha lenne is, nem érdekli őket mi az igazság, csak az, hogy a többséggel 'összhangban' legyenek. A többség meg nem jelent automatikusan igazat és okosabbat.
    Részemről. én odaadom a győzelmet Vettelnek. Sokat dolgozott érte. Nagyon régóta dolgozott érte. Mindjárt írom a levelet a FIA-nak ... Ha nem fogadják el, rohadékok, töketlen verseny tönkretevők . És akkor többet nem nézem ezt a vackot .... A szezon végén átkorrigálom a pontokat 2-jüknél, és végre birok majd aludni - meg talán nem lesz már ilyen qurva meleg sem