• gpFan
    Rajongás Hamilton felé ? Nem tetszik a sok tetkó rajta, nem szeretem a rap-et, fülbevalókat ... De jól vezet, használja az eszét is, gyűjti a pontokat, és ha kell tud harcba is menni. Ezen a versenyen mutatta sokat a TV, mert nem csak vonatozott éppen, ment a piszkos levegőben, közel volt sok körön át, ami nem egészséges.
    Na meg tömindegy hogy itt ki győzött - a pontelőny óriási így is meg úgy is, a csapat által meglévő előny szintén - és itt nem a technikára gondoltam annyira.

És még egyszer, utoljára: az a rálegyezés nem volt szükséges, az autója már megnyugodott. És láttam ezt Vetteltől régebben is.
    Töketlen döntés ? Mondjuk én Vettelnek fekete zászlót adtam volna azért a 2 vagy 3 évvel ezelőtti bakui enyhe nekimenés miatt. Ami nyilván nem balesetet akart okozni, csak kimutatni mennyire mérges. De azt nem a pályán csinálod és nem az autóval főleg. Szóval, Vettel szépen kezdte magát nem szerethetővé tenni sokak szemében, persze, nem pont ott kezdődött. Mark Webber is mérges volt rá, amikor csapatutasítást szegett. Mondta is: 'ennyire kell a győzelem ..." , Ez az - van tisztességi határ, nem csak a pontok, VB címek.
    De mit is várhattunk amikor Schumacher a példaképe. Senna bár megmondta: 'én elintézem a versenyt mindjárt az elején'. A német az ki*ik veled, de akkor is azt mutatja, állítja mennyire tisztességes is ő ám. Ismerem őket, és jártam is, dolgoztam is arrafelé. Beengedhetnek 100 millió imigránst, akkor is bennük van az a 'mi vagyunk ...' . Persze ez általános. Vannak közöttük nagyon rendes emberek is.