• b-type
    #170320
    A nézők össze-vissza vannak, egyrészről azt hiányolják hogy nincs következetesség, aztán mikor van akkor meg miért van agyoncsapják vele a show-t.
    Sztem egyébként a néző színvonala csökkent le, nem hiába mondja Vettel:
    „Ez nemcsak erről a döntésről szól. Elég csak meghallgatni, hogyan beszélünk a rádióban manapság: mint valami hivatali nyelv. És ez nincs rendjén. Szabad kéne, hogy legyen azt mondanunk, amit gondolunk. De nem szabad. Ilyen tekintetben nem tetszik, ahol a sport ma tart. Itt ez a nyelvezet: ’előnyre tettem szert’, ’nem tettem szert előnyre’, ’elkerültem a körülményeket’ – ez így nincs jól. Nem arról szól, amit az autóban csinálunk.”
    Egyszerűen a néző annyira szereti megítélni a másik embert, a másik ember munkáját, vagy hogy hogy viselkedik hogy ezzel tönkrevág mindent, nem képes megbirkózni azzal hogy ott aki a rádióban beszél az versenyez, és pumpálja az adrenalin, mert ő majd elalszik a kanapéján és azon morfondírozik hogy miért is ilyen sz@r az egész..Grosjean egy balf@sz már megint mit csinál, Stroll meg a gazdag kcsög..aki valamiért néha egész jó futamokat nyom, de arról nem beszélünk, Hamilton egy bzi mert hogy öltözködik meg milyen barátai vannak már, Vettel lófax, Binotto egy Potter..stb.
    Ezzel szépen lehúzza a saját szintjére az F1-t és aztán persze sz@rozza hogy nézhetetlen.
    Szóval szerintem az lenne a legjobb ha fizetős csatornára kerülne.