• gpFan
    #170314
    Azzal egyezek, hogy a világ, vagyis jobban mondva az emberiség visszafele halad per pillanat.
    De ugyan miben ? Erkölcs biztos. Szegregáció - szegényekre-gazdagokra, de nem csak az, politikailag is, nacionálisan is erősödik. És lehetne folytatni. Szinte minden jót, ami az utóbbi 100 és több évben történt el akarnak söpörni, persze úgy, hogy az ne tűnjön fel. De ez van, mert a technológiát is lehez használni önző, világuralmi, monopolista célokra. 1984 - mond ez valamit valakinek itten ?

    Az F1 egyáltalán nem olyan rossz most. Igen, egyhangú ez a Mercedes dominancia , és én is jobban szerettem volna egy Ferrari győzelmet, még ha Vettel is az. De nem így - hogy alamuszi módon szabályt szeg, és szinte követelőzően akarja a győzelmet a saját hibája után.

    Sajna, az olyan szezonok, mint amilyen pld. a 2012-es volt igen ritkán vannak. Inkább 1-2 csapat dominanciája a jellemző. 1985-1994 Mclaren ls Williams . 2000-2004 Ferrari .... De most is messze vagyunk, 7 verseny után pld. 2013-tól - 9 RB győzelem zsinorban, s mind Vettelé volt. Úgy hogy részemről hagyjuk ezt a hiszti kampányt. Az F1 még egészen jó. ahhoz képest mik mennek a fotbalban, bringasportban. A KE-i Úniós országoknak a "nagy lendülettel levő felzárkózása" kicsit jobban fáj, mert minden amit látok. csak azt mutatja hogy itt maradunk amik mindig is voltunk, másodrendű, olcsó munkaerő. Az életszínvonal itten esik, persze nem mindenkinek.