Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az én számba te ugyan nem rágtál semmit :D
Azt látom hogy van egy elképzelésed amit semmi nem támaszt alá, azt ennyi. Ahogy írtam Alonso nem az a kaliber aki ezt csak úgy lenyelné, ahogy Ron Dennis sem az volt aki csak úgy kivág az ablakon ennyi pénzt egy talánra. ..és hogy ez mennyire életszerű, vagy sikeres hmmm ..szal nem is értem miért nem ezt csinálja mindenki, szerződtessünk egy világbajnokot jó sok millió euróért, aztán hozzunk egy egy kategriaújoncot és veressük meg a bajnokot...mert az milyen nagy pénz lesz.
..hol is hallottam még ilyenről ...ááá megvan: sehol.
.. Alonso, meg az akkori menedzsere is az a tipikus nyuszi típus, velük tényleg le lehet nyeletni egy ilyen dolgot, simán zsebre rakják az ilyet...biztos nem mondanák el nagy nyilvánosság előtt qva sok pénzt keresve ezzel. ..ja,..egyik sem olyan. ..ezt a Honda-s dolgot is milyen jól viselte, meg előtte a Ferrari-t is, de az élete kibszását, ahol világbajnoki címet vettek el tőle,...azt biztos sehol nem is említené meg...sőt azt a versenyzőt még nagyra is becsülné...tiszta sor: ez Alonso..ki az aki ezek alapján nem ismer rá azonnal
:))
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.05.11. 14:02:00