Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ki mondta, hogy tehetségtelen volt? Különösen azután, hogy ezt írtam:
"Mindkettő gyors volt, meg tehetség, de törtek, mint atom, és így sohasem nyertek."
Annyit írtam, hogy tört és nem ment neki. Az, hogy az ember edzésen tör, és nem tud jó időt futni, ezzel előrejutni a rajtnál, és jó pozícióban végezni, vagy, hogy versenyen tör és amiatt nincs eredménye, az nem mindegy?
Prostot azért hoztam fel, mert 1987ben a Mekivel nyerni tudott, ami nagy csapat volt, és előtte azzal lett világbajnok.
Teljesen más szerződésük volt. Sem Johansson, sem De Cesaris nem olyan szerződéssel vágott neki a szezonnak, hogy neked nincs más dolgod, mint végigmenj az autóval, aztán lesz ami lesz, mert mást úgysem tudunk tenni.
BZS esetében ez volt a kikötés. Sajna nem kockáztatott, hogy mit tud, mert nem akarta elcseszni a tavalyi esélyét, de ezzel elcseszte az ideit. Helyében én mindent beleadtam volna a pontszerzés után, és idén is lenne szerződése. Kockáztattam volna ahol csak lehet, nem feltétlenül a biztonságra törekedtem volna. De vsz ha megteszi, és kockáztat, még egy rakat lóvét is kéne Stoddartnak adnia.
Ha úgy került volna F1be, hogy menj és azt csinálsz amit akarsz, akkor máshogy alakul a karrierje. De mivel nem úgy került, így alakult. Vele sem volt baj, normálisnak tartották, minden társával saját nyelvükön beszélgetett.