• b-type
    technikai sport, ezért úgy meg lehet verni hogy csak úgy porzik :) ..sztem ha a Red Bull hasonlóan jó kasztnit csinál, és kap még +30-40LE-t az idei erőforrás teljesítményéhez mérve, akkor Hamilton semmire nem megy majd a vélt vagy valós pszihés játékaival.
    Én mint Hamilton drukker, egyébként nem látom ezt a játékot, általában mondja amit gondol..ami lehet hülyeség is persze, és amúgy meg mindenki aki kérdezi arra van kihegyezve hogy valami olyat mondjon amivel minél nagyobb olvasottságot lehet szerezni.
    Tök emlékszem mikor felfújták hogy Rosberg nem Monaco-i,...ő aztán pontosan tudja miről beszél, de nyilván úgy kell szövegezni egy ilyet hogy kihozza az író belőle a maximumot. Aztán egy idő után már az olvasó már szinte hozzálátja a magáét.
    Én letojom ezeket, nem különösebben érdekel Hamilton apályán kívül...bár mittomén pl. ,mikor megyünk a gyerekeimel a MagánZoo-ba akkor eszembe szokott jutni, mivel még most is támogatja őket a fehér oroszlánok miatt.
    De szal ennyi, ..ha a pályán kívül bármi is valamiféle hatással van rám az az hogy hogy a tkömbe tud ennyi mindennel foglalkozni, meg röpködni, és ugyanakkor hiba nélkül lehozni egy hétvégét, én 1 hétig lábadoztam egy backpackers-ben egy közel 24órás repülés után.
    Mivel megnőt a futamok száma, ez még akár előny is lehet neki, össze-vissza röpköd hol ezt csinál, aztán meg már máshol látod, meg a gyárban meg reklám..faxom, és aztán kimegy a pályára és behozza az autót szinte minden alkalommal, és általában jó eredménnyel minimum.