Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Persze vannak MS hívek, meg antihívek, és mindenkinek vannak érvei. Én egyik oldalhoz sem tartozom, én egyszerűen egy jó F-1-et szeretnék, aminek - tetszik / nem tetszik - de ma a Ferrari a legnagyobb problémája, mert unalmassá teszik a versenyeket.
Majd ha MS szerződést bont a Ferrarival és az mondja, hogy "Uraim, én egy BAR-Honda vagy egy Toyota volánja mögött is szívesen megpróbálom a lehetetlent!", akkor azt mondom, hogy le a kalappal, ez a pasi bevállalja, ez már igen! Rossi pl lelépett a Hondátót, a mezőny nagyságrendekkel legjobb motorját cserélte le egy jó középmezőnyös motorral, mert be akarta bizonyítani, hogy nem a technika miatt a legjobb, hanem mert egyszerűen még mindig ő a legjobb.
Sajnos az MS híveknek el kell fogadniuk azt, hogy a semleges szurkolók általában az esélytelenebb versenyzőknek / csapatoknak szorítanak, MS-nél meg ugye mindenki esélytelenebb. Ha egy BAR-Hondával vagy egy Toyotával repsztene, még szurkolnék is neki, így viszont szimplán ellene vagyok, mert jobban örülök, ha végre nem Ferrarit látok elöl, pedig a nagy Enzo idejében még mennyire imádtam őket...
de hát ez van... :(