Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
én ettől a motor formulától megint nem vagyok elragadtatva.Az, hogy megint ott lesz egy olyan dolog ami gombnyomásra használnak és amolyan tudbo boostként funkciónál és csak egy bizonyos ideig használható , az nem vezet sehova az megint egy mesterséges adalék mint a drs .
ÉS a hangoknál se hiszem, hogy az a 3000 plusz fordulat nagy változást hozna és már az is szomorú, hogy felmerült ötletként egy mikrofon beszerelése, hogy azt módosítva legyen hangosabb. ennyi erővel mindenkinek a jegy mellé adhatnának egy fülhallgatót és arról egy v10es motorhangot hallgatna a futam alatt.
Ha tényleg a civil autóknak akarnak megfelelni és a fejlesztéseket átültetni oda akkor a legjobb lenne , ha hagynák, hogy minden gyár azt és annyit fejlesszen amennyit akar és annyi motort használjon el amennyit akar , de akkor a verseny alatt nyomja ki a szemét mindenki , csak így jönnek ki a hibák és így lesz hamarabb kiforrott meghajtás a civil autóknak.
Azzal nem érnek el semmit, hogy papíron 3 motorra korlátozzak az évi használatot, mikor idén is 12-t használt a mclaren , így is mindenki tul fogja lépni a keretet ha versenyezni akar.