greenkawa#164109
Vajon miért nem lehet észrevenni a fa mögött az erdőt?! Ezek az álszent nyilatkozatok,csakis a médiának szólnak,ez gyönyörűen meg van koreografálva és a "háború" része. A lényege a vetélytárs minél nehezebb helyzetbe hozása.
Ezt nem átlátni,elég együgyűségre vall.
Gyerekkoromban én Laudának szurkoltam,még Prost előtt,de mivel tudom,hogy szabályozva van mit kell és mit mondhatnak,így nemigen csodálkozom semmin. Az sem lep meg,hogy Hamilton rögtön magára öntötte a ma született szüzek köntösét és bár pszichológiából nincs doktorim,de a természetes emberi viselkedés hiánya eléggé árulkodó.
Kezdve a szemkontaktus kerülésével,mikor vettel mellé hajtott,majd a piros zászlós fázis alatt sem érdeklődött," ugyan pajtás ezt ,hogy képzelted".
A másik ami viszont sokkal érdekesebb,hogy vajon Vettel miért nem tagadja a szándékosságot,hiszen nyugodtan mondhatná,a nagy mutogatás közepette,nem uralta az autót,kicsúszott a kezéből a kormány,vagy akármi és senki meg se kérdőjelezhetné,mert mint láttuk,igen heves mozdulatokat tett,amibe akármi is beleférhet.
No de ez majd később talán kiderül,hacsak nem győzik meg arról,a hétfői meghallgatásáig,hogy ezt inkább engedje el és vegyen fel Ő is,valami szent szűz pozitúrát...