Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"ÉS igen sajnálom Bianchit, de ő előtt és sajnos ezután is lesz aki meghal, ez egy ilyen világ, nem lehet mindenre felkészülni és nem lehet csak azért visszafogni valamit, hogy ne essen baja senkinek, persze törekedni kell rá, de nem lehet mindenkit megmenteni."
A probléma csak az, hogy nagyon megváltozott a világ, és az emberek véleményét már a közösségi média formálja. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha most elengedték volna a futamot, és valaki komolyan megsérül - netán meghal -, akkor holnap mindenki #JulesBianchi hastag-gel szídja a szervezőket.
A helyükben, mivel ma a közösségi médiában felcsapott a gyűlölködés, én is leszarnám a nézőket és menteném a bőröm ilyen helyzetben és ráfognám, hogy ezt a biztonságért teszem.
Épp ma olvastam a FB-n egy kommentet (bár ne tettem volna) egy idiótától, aki le-"ratyivilágbajnok"-ozta Rosberget, aki még ahhoz is "gyáva", hogy kilökje Hamiltont az első kanyarban.
"Ezeknek" nekem már nem lenne gyomrom versenyzést csinálni, és "ezeknek", akik kifütyülik a győztest a lelátón, én már nem lennék hajlandó versenyzőként az életemet adni.
Régen más volt minden, ez igaz, de a nézők is mások voltak, tisztelték és csodálták a versenyzőket. És ma, nézd meg, mi van ma. A sportág nehéz időket él meg, az emberi bunkóság és trollkodás viszont burjánzik. :-/