Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(97ben spaban, egy évvel a 98as káosz verseny előtt SC mögött tették meg az első köröket a verseny előtt leszakadó eső miatt. De három autó kivételével mindenki intereken ment. Csaxólok. De régen minden jobb volt.)
Ki lenne az az öt ember? Ha lett volna most ilyen, és teszem azt Rosberg benne lenne, akkor körözgettek volna tovább SC mögött, ha jól rémlik ő veszélyesnek ítélte. Nyilván, mert vb szempontjából neki egy fél pontos második hely jó lett volna. Nem találsz 5 olyan pilótát, akinek adott esetben nem maga felé hajlana a keze.
Félreértés ne essék, szerintem is kell kezdeni valamit a jelen helyzettel, de én előbb a szabályokon változtatnék. Pl ha teljesen mások a körülmények a versenyen, mint előtte edzésen meg időmérőn, akkor beiktatnék egy félórás közözgetést, hogy kitapasztalják a körülményeket, és utána a rajtig még adnék lehetőséget a beállítások megváltoztatására. A gumikon is változtatni kell, mert röhej ami most van. Valamelyik évből amolyan anekdotikusan rémlik, hogy valaki lenyilatkozta, hogy a pirelli extrém gumijai szorítanak ki annyi vizet, mint régen az interek.
Szóval igen, elengedném őket én is, de nem akarok olyan versenyt látni, ahol a rajtot követő tömegbalesetet túlélik hatan, és a végén ketten állnak fel a pódiumra, Bernd Maylander, meg egy pilóta, aki teljesítette a versenytávot.