Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Látom sikerült a "lényeget " kiszűrni a mondandómból és levetíteni egy azaz egy konkrét futamra.gratulálok.
Azt mondtam, hogy a linkelt videómban tényleg esett az eső , míg most fele annyira sem
Ott is és itt is felverték a kocsik a vizet ? igen.
Ott megszakították a futamot és várták, hogy elálljon? nem
Ezek a pilóták fejből tudják a pályát , a kérdés csak az , hogy mennyire merik bevállalni azt, hogy aki előttük van azt mennyire követik vagy megpróbálják megelőzni.
Max tökös volt , előzött is ott ahol mások nem láttak semmit, ahogy mondta kiállt mögülük, hogy lásson ilyen egyszerű.
Igen szerencse is sok kell hozzá meg bátorság.
Egyébként nem szimpi nekem a MAx gyerek, de legalább ő még versenyezni akart ilyen körülmények között is.
Ha nem a rajtnál történik akkor már nem ülhettek volna át a tartalékban és emlékszünk az amcsi versenyre ott 8 kocsi körözött .
Általánosságban írtam, hogy a régi versenyeken nem köröztek ennyit a SC mögött bármi is volt .
ÉS igen sajnálom Bianchit, de ő előtt és sajnos ezután is lesz aki meghal, ez egy ilyen világ, nem lehet mindenre felkészülni és nem lehet csak azért visszafogni valamit, hogy ne essen baja senkinek, persze törekedni kell rá, de nem lehet mindenkit megmenteni.