• b-type
    ..és régen ők úgy vívtak hogy nem volt féktávon irányváltás, ez egy íratlan szabály volt, bár nekem úgy rémlik hogy kb. 4 éve mikor ez az egész cikázásos mizéria elkezdődött, akkor is volt erre valami hogy féktávon már nem vált irányt az autó, de ezek szerint rosszul tudtam, mert akkor nem hozták volna most létre.
    De mindezek előtte, ez alapvetően egy íratlan szabály volt, amit a versenyzők betartottak.
    A legtöbb hülye szabály egyébként azért jön létre hogy támogassák a támadót, mint amikor Schumi leszorította Rubinho-t a falnak, és kapott veszélyes vezetésért büntetést.
    Senki nem mondja hogy a támadónak nem lehet elvenni a gázt....de egy jó ideje támogatják a támadást, ugye üzleti okokból, legyen eladhatóbb a show.
    Na azóta egy kicsit szarabb minden :DD
    Sztem sosem lenne szabad figyelembe venni mit szeretnének a nézők, mert állandóan szeretnének valamit, de kevés a rálátás, ezért folyamatos felülbírálás az egész és így katyvasz. szvsz tetszik nézed, nem tetszik nem nézed...csak persze óriási a pénz benne, ezért fontos lett hogy nézd..