Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Igen, Webber majdnem megnyerte, de ott az is közrejátszott, hogy pár versennyel a vége előtt komoly kerékpáros balesete volt, amit eltitkolt a csapat előtt, csak az orvosa tudott róla. Emiatt leromlott a végére a teljesítménye, szerintem ha nincs az a baleset, Webber megnyerte volna a VB-t. Később már a Vettelre fejlesztett autóval nem vehette fel a harcot igazán és ez meglátszik a későbbi teljesítményén azért.
Massát nagyon sajnálom, neki egyértelműen a hungaroringi baleset kaszálta el a karrierjét. Sosem tudjuk meg, hová fejlődhetett volna, ha nincs az a csavar. Nagyon tisztelem őt azért, amit ennek ellenére is le tudott tenni azóta az asztalra. Megérdemelte volna azt a hockenheimi győzelmet...
Button szerintem is a top-pilóták között van, neki legalább össze is jött egyszer a cím, mint Kiminek. Én anno Mansell sikerének is örültem, nagyon keményen megdolgozott érte, és végül a Williams-ben ő is valóra válthatta az álmát.
Senna nálam a gyermekkori Prost-rajongásom miatt nem lehetett kedvenc, de benne valóban nagyon erős tűz lobogott a versenyzés iránt, és mindenkit az őrületbe kergetett az utolsó perces időmérős gyorskörével. :-D Nem véletlen, hogy a Prost-tal összehozott 16-ból 15 győzelmes McLaren Honda rekordjukat azóta sem tudta senki megismételni. A Professzor és Senna, a víz és a tűz... tökéletes páros voltak, és egyébként a kapcsolatuk Senna halála előttre barátivá is vált. Olyannyira, hogy Senna Prostnak tudott a végére igazán megnyílni, és ki is fejezte annak visszavonulása után, hogy hiányozni fog a mezőnyből. Senna igazi legenda és valóban óriási veszteség. :-(