• Amiga
    De kérlek, azért említettem Hamiltonnál a műszaki hibát, mert az egész kommentemet Hamiltonról (és Vettelről) írtam. Nem akartam jogilag, politikailag, F1-történelmileg korrekt lenni, csak Hamilton tehetsége védelmében fogalmaztam a gondolataimat, mert azok szerintem abszolút vitathatatlanok. Amúgy abban az évben, amikor Massával sorra ütközött és magánéleti válsága volt, azt hittem, vége is lesz a karrierjének. Amikor Button le is győzte a pontversenyben.

Amúgy én Prost-ot és Schumacher-t szeretem a legjobban, ők ketten az én nagy kedvenceim. A maiak közül senkinek sem vagyok különösebb elkötelezettje. Kiminek örülnék, ha még nyerne, mert a pályán egy szuperkorrekt pilótának tartom, aki a győzelemtől soha nem vált arrogánssá és ez számomra nagyon szimpatikus. Hamiltonnal kapcsolatban odáig jutottam el, hogy már nem gyűlölöm (nagyon utáltam kezdetben a nagy arca miatt), és azt is a helyén kezelem, ha olyasmiket nyilatkozgat, mint hogy "neki csak saját magát kell megvernie", meg hogy a "csapattársa számára igazi csapás, hogy ő ott van". Oké, tudjuk, a bukást gőg előzi meg és valószínűleg idén bukni fog, egy kis nevelés neki sem árt. De szenvedélyes, extrém-tehetséges, maximalista, igazi bajnok alkat. Ha ő átlagos, akkor az egész mezőny szar. Akkor nincs is értelme őt megverni, ahogy egy magasugrót sem dob fel, ha átviszi a 150 centit.
    Nem, Hamilton magas léc, aki azt megugorja, az joggal lesz büszke a serlegre.