• Totti5
    Lewis Hamilton állítja, jobb a viszonyuk Nico Rosberggel, mint valaha. A brit egy nemrég, a monacói lakásuk közös medencéjénél megejtett beszélgetésükről is mesélt.

„Valójában egész jó a kapcsolatunk Nicóval jelenleg” – nyilatkozta a Daily Mailnek. „Igazán-igazán jó. Meglepő módon. Nem is számítottam arra, hogy itt tartunk majd. Gyanítom, hogy ez a korral jár. Ő már családapa. Van egy gyereke, és talán érettebbé vált, ahogy a korral én is. A kölcsönös tisztelet, aminek a létezését mindig is hangoztattuk, nagyobb, mint valaha.”

„Most megbeszélünk bizonyos dolgokat. Akár elégedetlenek vagyunk valamivel, akár nem, szemtől szemben megbeszéljük azt. Ha van problémám, kopogtatok az ajtaján, megkérdezem, beszélhetünk-e négyszemközt. Sosem a nyilvánosság előtt intézzük ezeket, és nem is a csapat szeme láttára. Eddig legalábbis így volt. Egyenesen megmondjuk a másiknak: »Hé, ember, ez nem volt valami klassz a részedről!« És ezt mindketten ugyanolyan gyakran csináljuk.”

„Az egyik nap épp a medencében úsztam – az épületben, ahol Monacóban lakunk, van egy közös úszómedence –, és gondolom, megláthatott a lakásából, ezért lejött hozzám, leült az ugródeszkára, és amikor befejeztem a hosszaimat, leültünk, és vagy húsz-harminc percen át beszélgettünk. Nyugodt hangulatban.”

„Megvannak a hullámhegyeink és hullámvölgyeink, és még lesznek időszakok, amikor utálni fogjuk egymást, máskor meg szeretni, de összességében majd ha mindketten visszavonulunk, és lesznek gyerekeink, a tisztelet mindig meglesz közöttünk” – vélekedett a háromszoros világbajnok.