• frango
    Leírom mivel konkrétan problémám.
    ""...ám a 24. kör táján úgy érezte, nincs meg a kellő motorereje. „Egész biztos vagyok benne, hogy már az elejétől ez volt a gond, ezért szenvedtem. Úgy éreztem, nincs meg a tempóm. De csak az egyenes végén észleltem, hogy veszítek, ezért nem tudtam előzni” – nyilatkozta a bajnok a futam után."" - Na most akkor már az elejétől érezte vagy csak a 24. körtől? El kéne dönteni.

"Az FIA-tól ugyanakkor engedélyt kértünk és kaptunk arra, hogy eláruljuk, a jelenleg használt móddal kapcsolatos a probléma: »Az a gondod, hogy x módban vagy« " - Tehát mi a megoldás? Hogy átkapcsoljon egy ésszerű másik módba. Most itt vagy nem is ezt mondták neki vagy ebben a probléma megoldási helyzetben el volt veszve. Idegesség, dekoncentráció vagy bármi miatt. Ezzel semmi gond nem lenne de akkor legalább mondják mi is történt valójában.

"Mivel a 10. rajtkocka volt az övé, Hamiltonnak a fölzárkózás miatt már a futam elején szüksége volt a plusz lóerőkre, ezért már a verseny elején ebbe a bizonyos hibásan beállított motormódba kapcsolt. "
    "Csakhogy ez kizárólag Rosbergnek jelentett segítséget: mivel ő nem sokkal korábban váltott a hibás motormódba, egyből kitalálhatta, hogy csak vissza kell kapcsolnia a régibe. Hamiltonnak ezzel szemben arról sem volt fogalma, hogy a futam elejétől használt beálltás jelenti a problémát, hiszen arra maga is csak később lett figyelmes, így nem láthatta az összefüggést a kettő között." - Na tehát akkor Hamilton is átkapcsolt a hibás módba. Tehát akkor ő is visszakapcsolhatott volna, mint Rosberg.

""Ráadásul Niki Lauda arra is fölhívta a figyelmet: „Lewis a csaták közepén volt. Nicóhoz képest sokkal nagyobb nyomás nehezedett rá, hogy megtalálja a helyes kapcsolót.”"" - Na ez vagy félreértelmezhető fordítás vagy egy baromság.

"A 41. körben történt – tulajdonképpen véletlenül. Kiderült, Hamiltonnak valójában csupán kettőt kellett volna kapcsolnia kormányán. Csakhogy mivel vakon találgatott, valójában számos dolgot átállított, és ezzel csak tovább tetézte a bajt. Végül Peter Bonnington versenymérnöknek kellett rászólnia, hogy inkább ne nyúljon semmihez. De ezt is csak azt követően tehette, hogy versenyzője jelezte, mindent át fog kapcsolni.

Később véletlenül állított át valamit, ami miatt minden helyreállt. „Valamin változtatott, amin addig nem, és hirtelen minden stimmelt” – mondta az egyik mérnök." - Ez meg aztán mérhetetlen profizmusra vallana, ha amint valami probléma van amin 2 tizedet vesztenek, akkor inkább a biztos tempó helyett elkezedenek random össze-vissza kapcsolgatni. Ez annyira amatőr, hogy én ezt nem hiszem el. Ha Hamilton tényleg így gondolkodik, akkor ott elég kemény probléma van.

Szóval itt valami nagyon nem kerek...de még csak banán alakú se...