• atiwrc
    Sajnos az időmérő végét láttam csak, de tényleg érdekes volt, hogy 2-3 kört mennek, de én arra gondoltam esetleg az energia visszanyerő rendszert nem tudják 1 kör alatt rendesen feltölteni.

Ami engem jobban zavart, és nem is tudom hány éve nem álltam fel f1 futam után ilyen keserű szájízzel és szomorúan, az nem a Hamilton győzelme miatt volt, hanem ahogy győzött. Köszönhetően a Pirellinek. Minek kell ennyi féle gumi és szín ha bármivel végig lehet menni több mint a futam felén?
    A fenének nem tudnak gyártani egy gumit pl ez a lila, ami 2-2,5 másodperccel jobb lenne körönként, de max 10-12 kör lenne benne, annyi ami kb egy boxkiállásnyi előny, de a kb 12 kör után úgy elkezdene elfogyni hogy körönként kapna 1-1,5 másodpercet az eggyel keményebb keveréknél. Tudom, hogy pálya és sok körülménytől is függ, de ez a lila gumi volt az egész taktikázás megcsúfolása itt.
    Perez és Vettel is elkezdet felzárkózni rájuk és kb olyan (ha jól rémlik) 7 másodperc körül, befagyott a különbség. Mégis mi történt, lekopott egy réteg mindkét gumiról és utána, már egyformák lettek, vagy mégis ez mi a fene volt?

Ami meg a díjátadónál volt, ez a FIA vagy FOM vagy Eclestone által megszervezett (számomra legalábbis) gyomorforgató kényszerített celebparádé... Egy kis nézettségért? Verseny kell b.meg, nem ez!!

Azt is szívesen megnézném már, hogy esőbe versenyezzenek eső gumikkal, mert addig köröznek mindig a safety car mögött, hogy szinte 3-4 körön belül lehet felrakni az intermedia gumikat, ez csak engem zavar?
    Tudom, tudom a kocsik így a setupok úgy, változtassanak a szabályokon, ha az kell. Pláne így a rajt előtt simán meg lehetett volna emelni kicsit a kocsik hasmagasságát.....

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.05.30. 23:04:21