Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
egyebkent most igy osszegezve:en azt allitottam,hogy ugye alonso megcsuszott valamin,es ezert csuszott ki(persze lehet hogy nem megcsuszott,hanem amit mondott Bobbi hogy kerekvetore rament,es ugy),viszont a palyabirok erre sarga(nem is ez a lenyeg,hanem sokkal inkabb az a lenyeg hogy) ,sarga-piros zaszloval reagaltak a balesetre,ami ugye azt jelenti hogy Valalmi csuszos van a palyan. azt TV-n is meg lehetett figyelni hogy Schumacher,meg meg 1 pilotat mutatott a rendezo,abban a kanyarkijaratban megcsuszott,es ABBAN a szektorban az idok a pilotak nagy reszenel valamennyire visszaestek,mint az atlagkoridok. szoval nem ahhoz kepest estek vissza mint a baleset elotti utolso kor. ebbol 'jozan paraszt esszel' arra lehet kovetkeztetni hogy van valami csuszos a palyan. ez volt az en gondolatmenetem,sztem abszolut logikus,de ugye van a masik variacio,csak ez eszszerubbnek tunt szamomra.