Háttér zajnak szoktam főleg bekapcsolni( hétvégente otthon nincs tv abba szobába, ahol az asztal, kormány+ jó kis crt monitor, :D amire rákötöm a laptopom), annyira nem érdekelnek az edzések hogy közbe ne csináljak más a gépen ;)
MindigTV-n ha nincs nyitva valamelyik fizetős csatorna, összesen 10 ingyenes adó van, ebből a c8 este sugároz csak, a mindig tv plusz info létezését nem értem, oké volt a kezdeti időkbe, de hogy minek foglalja ott a helyet most azt nem tudom. Euronews-n ha megnézed esetleg a híradót(rally és motogpről szoktak lenne benne hirek) egyszer utána minek akarnád óránként újranézni ugyanazt? :D Szóval gyakorlatilag nem sokat ért a digitális átállás, ha az m4et nem vesszük ide, nem lett több értelmes ingyenes adó. Ráadásul otthon erősítős tetőantennával is képes akadozni a jel, főleg villanykapcsolás, hűtő ajtó nyitogatáskor, miközben itt ugyanazzal a beltérivel és egy koax csatlakozóhoz érintett csavarhúzóval ( na jó az mondjuk nem annyira volt kicsi :D) kristálytisztán jött minden a panelházak tengerében.....