• b-type
    "Hamilton szurkolók ilyenkor mit éreznek/gondolnak?"
    Mint Hamilton szurkoló nekem ez fel sem tűnt,..és nem azért mert ez az általános, Lewis elég látható életet él, ahogy Grosjean is..őket kettejüket követem.
    Nem hinném hogy tahónak kellene gondolnom, ha az lenne akkor pl. tuti nem fényképezte volna le azt a fiatal párt Ausztráliában akik fel sem ismerve Hamilton-t megkérték hogy fényképezze le őket.
    De olvasva a kommentjeit, egy kifejezetten jó arc, hozzáteszem egy versenyzőre mindig versenyzőként tekintek, egészen addig míg személyesebb kapcsolatba nem kerülünk, pl. Max Biaggi-val aki az első nagy kedvenc sportolóm lett és vele évek óta levelezem..
    De addig akár bukósisakba is járhatna civilben, nekem alapból annyi kell amit a versenypályán nyújt.
    De mivel a cikk is írta, minden megváltozott, semmiből nem tart umond követni őket, sok ismerősömnél szórakoztatóbb, vagy éppen mértéktartóbbak.
    Ez hogy tahók ez egy hülyeség...nyilván terhes nekik a felhajtás, a rutin, a qva unalmas hogy mindig megfelelés van...mert pont az F1 néző az aki alig várja kicsinyességében hogy valakit leminősíthessen, vagy kifogásolhasson.
    Még Kimi is teljesen jó arc, mi a körítés hozzuk ki belőle a blazírton túlmutató elutasító viselkedést.
    Ahogy írtam, már az F1-s szurkoló sem a régi..
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.12. 13:38:11